PsyTech – Matrix


Platforma de Roboterapie si Psihoterapie prin Realitate Virtuala

Categorii Stiri

Ultimele Stiri


Search
Aplicatii Clinice

Laboratorul “Stress Control” este utilizat pentru cercetari si servicii referitoare la (1) tratamentul tulburarilor de anxietate: (a) fobii simple (ex. fobia de avion); (b) fobii sociale; (c) stresul post-traumatic; (d) tulburarea de anxietate generalizata si (2) managementul stresului cotidian si/sau in contexte non-clinice (ex. organizational, educational etc.).

De asemenea, Laboratorul “Stress Control” este utilizat pentru elaborarea unor metode inovative de testare psihologica (psihodiagnostic si evaluare clinica).

 

 

 

 

 

 

 

 

Laboratorul “Data” este utilizat pentru cercetari si servicii de Roboterapie (ex. utilizand roboti-sisteme de inteligenta artificiala ca NAO, PLEO, PROBO, ROBONOVA etc.) in cazul copiilor cu tulburări psihice si/sau medicale severe si/sau al batranilor din Caminele pentru Batrani, dar si pentru invatarea mai eficienta a unor comportamente si cognitii adaptative in cazul persoanelor interesate de tehnologie.

 

 

 

Laboratorul “Virtual Classroom” este utilizat pentru cercetări si servicii de diagnostic si tratament in cazul copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate (ADHD) si alte tulburari emotionale si de comportament, dar si pentru optimizarea performantei scolare in cazul subiectilor sanatosi.

 

 

 

 

Laboratorul “Pain Control” este utilizat de echipa noastra pentru cercetari si servicii psihologice asociate controlului durerii prin mijloace psihologice.

 

 

Laboratorul “Star Trek-Holodeck” (complet operational in 2009) permite generarea oricaror realitati virtuale necesare demersurilor psihologice complexe (ex. tratamentul dependentei de substante, reabilitare psihomotorie dupa accident vascular cerebral etc.).

Alte aplicatii: